۰۹۰۱۶۳۱۱۸۷۰

مزایای کوچینگ کارکنان چیست؟

کوچینگ کارکنان در محل کار، قدمی است که مدیر برای کمک به رشد و پیشرفت حرفه ای اعضای تیم برمی دارد. کوچینک در محل کار می تواند به کارکنان کمک کند تا کارایی خود را افزایش دهند و مهارت های جدید بیاموزند. مزایای کوچینک کارکنان شامل بهبود بهره وری و عملکرد کارکنان، خلاقیت و دستیابی به اهداف است. کوچینگ محل کار حول محور دادن بازخورد موثر می چرخد. شما می توانید با خواندن کتاب های کوچینگ و یادگیری در مورد سبک های کوچینگ توانایی های خود را ارتقا دهید.

تعریف کوچینک کارکنان

مربیگری کارکنان شامل جلسات منظم با کارکنان است تا به آنها کمک کند اهداف سازمان را درک کنند، بر موانع غلبه کنند و عملکرد خود را افزایش دهند. اساساً، شما با ایجاد محیطی که در آن اعضای تیم می‌توانند از پس مشکلات برآیند و به اهداف برسند، به بهبود کارمندان کمک می‌کنید. کوچینگ اغلب به یک سری جلسات منظم انفرادی نیاز دارد. مهم است که این جلسات را از جلسات معمول هفتگی خود جدا کنید.

در یک شرکت، کارکنان برای دستیابی به یک هدف مشترک با یکدیگر همکاری می کنند. کمک به کارکنان فعلی و استخدام‌های جدید برای دستیابی به پتانسیل کامل خود یک برنامه عالی است. بر اساس تحقیقات منتشر شده توسط لینکدین، مربیگری رهبری بازده سرمایه گذاری دارد که 5.7 برابر بیشتر از هزینه است.

عناصر کوچینگ موثر کارکنان

کوچینگ در سه زمینه از جمله رفع مشکلات، برنامه ریزی و اجرای اهداف بلند مدت و ارائه بازخورد سازنده بسیار موثر است. مربیگری هم نیاز به پشتکار و هم دلسوزی دارد. مدیران باید به خاطر داشته باشند که کارکنان انسان هستند نه ماشین! آموزش، روشی عالی برای یادگیری و تقویت قابلیت های اعضای تیم است.

1. تفکر خلاق و رسیدگی به مشکلات

اولین قدمی که بسیاری از مدیران برمی دارند وقتی یک همکار با مشکلی به سراغشان می آید، ارائه نکاتی برای راه حل است. اگر مهارت بیشتری نسبت به کارمند دارید، ارائه مشاوره طبیعی است. با این حال، این رویکرد فقط یک راه حل کوتاه مدت است. اگر از همکارانتان بخواهید به جای رفع فوری مشکل در مورد مشکل فکر کنند، احتمال بیشتری وجود دارد که  یاد بگیرند که چگونه به طور مستقل مشکلات را حل کنند.

اگر به کارمندان نشان دهید که چگونه راه‌حل‌هایی ابداع کنند یا خلاقانه فکر کنند، مفید خواهد بود. ضرب المثل معروف می گوید: «به تیم خود راه حل بدهید و آنها را برای امروز توانمند می کنید. به تیم خود بیاموزید که چگونه مسائل را حل کند و آنها را برای یک عمر توانمند می کنید.

فرآیند کوچینگ با گوش دادن فعالانه هنگامی که اعضای تیم مشکلی را به اشتراک می گذارند شروع می شود. از به اشتراک گذاشتن تجربیات خود نترسید و توضیح دهید که چگونه اتفاقات مشابهی را دیده اید. شما فقط باید راه حل های خاصی را به عنوان آخرین گزینه ارائه دهید.

2. تعیین و اجرای اهداف

کسی که یک مسیر شغلی را دنبال می کند باید اهداف بلندمدت خاصی را در ذهن داشته باشد. به عنوان یک کوچ، مسئولیت شما این است که به کارکنان کمک کنید تا آن اهداف را کشف کنند و سپس یک برنامه واقعی را ترسیم کنید، با تاریخ ها و مهلت های هر مرحله تکمیل شود.

به عنوان مثال، یکی از اهداف بلندمدت، انجام وظایفی است که بیشتر با علایق شخصی هماهنگ باشد. شما می‌توانید به اعضای تیم در تعیین توانایی‌ها یا مهارت‌هایی که نیاز دارند و اینکه چه پروژه‌هایی برای ایجاد این استعدادها باید انجام دهند، کمک کنید. بسیار مهم است که شما به این اهداف دست یابید و در عین حال اولویت های خود را با اهداف کلی تیم هماهنگ کنید.

شما باید برای شناخت هر یک از کارکنان و شناسایی اهداف متمایز آنها وقت بگذارید. برخی از حرفه ای ها خواهان مسئولیت بیشتر هستند، در حالی که برخی دیگر می خواهند مهارت های ارتباطی خود را بهبود بخشند، رهبران بهتری شوند یا بهره وری را افزایش دهند. بسیاری از کارمندان ممکن است ادعا کنند که می خواهند مدیر شوند در حالی که هدف واقعی آنها نفوذ و شناخت بیشتر است. شما می توانید به این افراد کمک کنید تا راه های دیگری را برای دستیابی به نتیجه دلخواه خود بیابند.

نقش شما این است که به ایجاد انتظارات معقول در مورد مدت زمانی که برای رسیدن به اهداف نیاز دارد کمک کنید. می توانید یک استراتژی برای نظارت ترسیم کنید.

3. ارائه بازخورد

وقتی کار طبق برنامه پیش نمی رود، یک رهبر باید بازخورد سازنده ای را به همکار خود ارائه دهد. ارائه بازخورد سازنده مناسب می تواند یک اقدام مهم برای توسعه باشد. بسیار مهم است که کارمند احساس کند در طول این مبادلات شنیده و درک می شود. حفظ ارتباط چشمی و همدلی می تواند به شما کمک کند تا حضوری قابل اعتماد داشته باشید. می توانید برای ایجاد حس اعتماد، ایرادات خود را ذکر کنید. شما نیز نباید با خشونت تنبیه کنید یا وضعیت را تاریک جلوه دهید. در عوض، آرامش خود را حفظ کنید و از گفتن آنچه در ذهنتان است نترسید.

هنگام کوچینگ، مشاهدات خود را تجزیه و تحلیل کنید و تجربیات شخصی خود را به طور عینی توصیف کنید. سعی کنید توضیح دهید که چرا این موضوع برای شما اهمیت دارد و چگونه فکر می کنید. مشکل بر عملکرد آنها یا موفقیت تیم تأثیر می گذارد. با دقت به آنچه مربی می‌گوید گوش دهید و خود را برای ایده‌های جدید آماده کنید.

موارد زیر نمونه‌هایی از موقعیت‌هایی هستند که ممکن است از مربیگری با کارکنان در محل کار استفاده کنید:

1. بهبود مهارت ها و توانایی ها

کارمندان جدید ممکن است از کوچینگ در زمینه هایی مانند ارتباطات و مهارت فنی بهره مند شوند. از آنجایی که برنامه های آموزشی ممکن است نیروی کار شرکت را تقویت کند، این رویکرد یک موقعیت برد-برد برای هر کارمندی است که درگیر این آموزش می شود. یک مثال خوب از این عمل زمانی است که فرآیندهای کاری در یک شرکت تغییر می کند، مانند پس از پذیرش فناوری جدید. مربیان ممکن است به کارکنان خود کمک کنند تا یاد بگیرند که چگونه از فناوری جدید استفاده کنند و با فرآیندهای جدید سازگار شوند.

۲- تغییر رفتار

اگر رفتار یک کارمند با کار تداخل داشته باشد ولی می توانید از کوچینگ بهره من شود. نمونه ای از این وضعیت، کارمندی است که با تأخیر کار را ارسال می کند و پروژه را به تاخیر می اندازد. یک مربی ممکن است به اعضای تیم در بهبود مدیریت زمان و بهره وری کمک کند. هنگامی که خط‌مشی یک شرکت تغییر می‌کند، مربیان ممکن است برای کمک به کارمندان در تغییر رفتار و سازگاری، آموزش‌های انفرادی بدهند.

3. بهبود کیفیت کار

افزایش عملکرد یا کیفیت کار یک کارگر نمونه دیگری از مواردی است که کوچینگ را در محل کار دارای اهمیت می کند. یک مربی ممکن است با ارزیابی پیشرفت و ارائه ابزارهای خود نظارتی به بهبود عملکرد کاری کارکنان کمک کند.

4. تغییر شغل

هنگامی که یک کارمند جدید پس از انتقال شغلی به یک شرکت می پیوندد، یک مربی ممکن است به فرد کمک کند تا با مسئولیت های خود آشنا شود. این کوچینگ برای رسیدن به اهداف تیم مفید است. یک کارمند باید مهارت های جدیدی را بیاموزد تا در نقش های جدید خود پس از تغییر شغل موفق شود.

5. بهبود نگرش به زندگی

بهره وری زمانی افزایش می یابد که افراد چشم انداز خوبی پیش رو ببینند. بنابراین، کوچینگ در محل کار می تواند برای بهبود مثبت اندیشی کار کند. یک مربی ممکن است به کارکنان آموزش دهد که در حین کار آرامش و خلق و خوی خود را بهبود بخشند. مدیران باید به صورت مرتب  جلسه مثبت اندیشی برای کارکنان برگزار کنند. کارگران خوش بین کمتر در محل کار احساس منفی خواهند داشت.

6. یادگیری مهارت های حل مسئله

مدیران ممکن است با آموزش روش های حل مسئله به کارکنان خود کمک کنند، مانند:

  • طوفان فکری. شامل جمعی از کارمندان برای ایجاد ایده و همکاری می شود.
  • تجسم مسئله. از کارمندان می‌خواهد تا یک مشکل را ترسیم کنند و در مورد راه حل آن ایده ارائه کنند.
  • استوری بردینگ. مستلزم ایجاد تصاویری است که داستانی را در مورد یک موضوع و راه حل های احتمالی آن بیان می کند.

با کوچینگ کارکنان در تکنیک های حل مسئله، مدیران می توانند آنها را توانمند کرده و زمان بیشتری را صرف استراتژی کنند.

7. شناسایی و دستیابی به اهداف

تعیین اهداف یکی از رایج ترین موقعیت های کوچینگ در محیط کار است. هدف گذاری یک تکنیک کارآمد برای میزان پیشرفت و تکمیل وظایف است. کارکنان هر یک از استراتژی های هدف گذاری را برای توسعه و دستیابی به اهداف شخصی و تیمی اتخاذ کنند. برخی از رایج ترین استراتژی هایی که در محل کار برای ایجاد اهداف مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:

اهداف هوشمند: نظارت بر اهداف خاص، قابل اندازه‌گیری، قابل دستیابی، مرتبط و محدود به زمان آسان‌تر است و می‌توان مسیری را برای دستیابی به هدف ترسیم کرد. این استراتژی برای اهداف گسترده تر، مانند تکمیل یک پروژه، بهترین است.

استراتژی سخت: کارمندان می‌توانند با تصور اینکه خودشان آن‌ها را انجام می‌دهند و نیازمندی‌ها را تعیین می‌کنند، اهداف معنادار اما چالش‌برانگیزی برای خود ایجاد کنند. این استراتژی برای اهداف بلندمدت بسیار مفید است.

تکنیک WOOP: این تکنیک برای ایجاد عادات جدید یا شکستن عادت های قدیمی است. این روش مستلزم تعیین هدف، نتایج ترجیحی، چالش ها و چگونگی دستیابی به هدف است.

8. کوچینگ در مورد گنجاندن و تنوع

مربیگری کارکنان می تواند تنوع  را در محل کار تقویت کند. کارمندان در هر سطحی که باشند به آموزش نیاز دارند. علاوه بر این، پرسنل در همه سطوح باید هنر پرورش فرهنگ محیط کار فراگیر را بیاموزند.

9. گرفتن ترفیع

کارمندان تازه ارتقا یافته ممکن است به یک برنامه کوچینگ نیاز داشته باشند. مربیان ممکن است با آموزش نحوه اجرای وظایف جدید و کمک به آنها در تعیین اهداف عملکرد، به کارکنان برای آماده شدن برای ارتقاء کمک کنند.

10. کاهش اضطراب

یافتن راه هایی برای کاهش ترس کارکنان ممکن است عملکرد را افزایش دهد و به سازمان در دستیابی به اهداف کمک کند. یک کوچ ممکن است با کارمند کار کند تا اضطراب او را کشف کند و استراتژی هایی برای مقابله با آن را اجرا کند.

11. برنامه ریزی بازنشستگی

یک مربی می تواند به کارکنانی که به سن بازنشستگی رسیده اند کمک کند تا بفهمند چگونه از مهارت ها و تخصص خود به بهترین شکل استفاده کنند. در نتیجه، کارمند می تواند ظرفیت کاری خود را تغییر دهد و همچنان شغل خود را در شرکت حفظ کند.

12. بازگشت به کار

بازگشت به محل کار پس از مدت طولانی دوری ممکن است چالش برانگیز باشد و داشتن یک مربی برای کمک و راهنمایی در این فرآیند ضروری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button