۰۹۰۱۶۳۱۱۸۷۰

10 استراتژی موثر کوچینگ برای موفقیت تیم

کارکنانی که فاقد رهبری مناسب و انسجام تیمی هستند، در هنگام دستیابی به اهداف تیمی یا سازمانی با هر مشکلی، دچار تزلزل می شوند. در مقابل، زمانی که کارکنان درک کنند که از آنها چه انتظاری می‌رود، و برای چه اهدافی باید تلاش کنند و چگونه می توانند به موفقیت تیم کمک کنند، شرکت‌ها در موقعیت بهتری برای پیشی گرفتن از رقبا و افزایش نتیجه خوب قرار می‌گیرند. 10 استراتژی موثر کوچینگ که در زیر توضیح داده شده است به شما کمک می کند تا به مدیر موثرتری برای اعضای تیم خود تبدیل شوید.

1) کارکنان خود را بشناسید

برای اینکه یک مدیر عالی باشید، باید تیم خود را بشناسید. با نقاط قوت و ضعف هر فرد آشنا شوید؛ در چه چیزی برتری دارند و چه چیزی آنها را به چالش می کشد. چه چیزی به آنها انگیزه می دهد و چه چیزهایی آنها را دلسرد می کند.

2) تقویت شفافیت

شفاف بودن با کارمندان به ایجاد اعتماد کمک می کند. با شروع شفافیت، به تقویت فرهنگ ارتباط کمک می کنید. ایجاد یک رابطه‌ خوب با کارمندان، پیوندی قوی در کل تیم ایجاد می‌کند و ساختن روابط بین فردی به احترام متقابل بین شما و کارمندان می‌انجامد. شناخت فردی هر عضو، جایگاه شما را هم به‌عنوان رهبر گروه و هم به‌عنوان کسی که در زمان بروز مشکلات می‌توان به او رجوع کرد، تثبیت می‌کند.

3) همکاری کلیدی است

انسان ها به طور کلی دارای طبیعت رقابتی هستند. به این ترتیب، رقابت در یک محیط اداری اغلب ماهیت دوم است. با این حال، با جلوگیری از رقابت ناسالم و تشویق به همکاری و به رسمیت شناختن دستاوردهای گروهی به جای موفقیت فردی، می توانید فرهنگی را پرورش دهید که نه تنها به عنوان یک تیم شکوفا می شود، بلکه همچنین الهام بخش اعضا برای تکیه بر یکدیگر است.

4) اهداف و اهداف روشن ایجاد کنید

تعریف واضح اهداف بدون برنامه ریزی استراتژیک عملاً غیرممکن است. اعضا را تشویق کنید تا درباره راه های رسیدن به اهداف بلندمدت خود بحث و تبادل نظر کنند. این زمان خوبی برای استفاده از نقاط قوت فردی، تعهد و خلاقیت تیم است. پس از شناسایی اهداف بزرگتر، جدول زمانی ایجاد کنید که شامل نقاط عطف و معیارهایی باشد تا همه خود را برای رسیدن به هدف مسئول بدانند و به شما کمک کند انسجام، پیشرفت و دستاوردهای تیم خود را بسنجید.

5) موفقیت را جشن بگیرید

در هر مرحله از مسیر رسیدن به موفقیت، که به پیروزی می‌رسید، باید شادی کنید، جشن بگیرید و از موفقیت‌تان لذت ببرید و از این موفقیت استفاده کنید. در کنار بزرگداشت دستاوردها، تلاش کنید تا موفقیت های فردی اعضای تیم خود و همچنین موفقیت های گروه را جشن بگیرید. برجسته کردن همه چیز، از سالگردهای کاری و دستاوردهای شخصی گرفته تا دستاوردهای حرفه ای، ابزاری قدرتمند برای روحیه و انگیزه دادن به تیم است.

6) اعتماد متقابل ایجاد کنید

ریشه همه روابط مؤثر کوچینگ، اساس اعتماد متوازن نهفته است. در حالی که چیزهایی مانند تقویت شفافیت می تواند به ایجاد این اعتماد کمک کند، ممکن است بخواهید یک سیاست درهای باز نیز داشته باشید. تلاش کنید تا به کارکنان خود نشان دهید که به آنها اهمیت می دهید، آنها را اعضای ارزشمند تیم بدانید و به آنها و موفقیت آنها علاقه دارید.

7) راه موفقیت را هموار کنید

شما نمی توانید انتظار داشته باشید که تیم شما بدون ایجاد زمینه برای انجام این کار به طور موثر عمل کند. بنابراین، دسترسی به آموزش، نرم‌افزار، منابع، استراتژی‌ها، مواد و هر چیز دیگری که ممکن است برای موفقیت در نقش‌های خود به آن نیاز داشته باشد برای تیم شما بسیار مهم است – و اگر چیزی کم است، هرچه سریع‌تر این شکاف را پر کنید.

8) بازخورد سازنده را به اشتراک بگذارید

به‌عنوان یکی از حیاتی‌ترین جنبه‌های کوچینگ کارکنان، بازخورد این قدرت را دارد که باعث موفقیت تیم شود. کارمندان شما چه کارهایی را به خوبی انجام داده اند؟ چه استراتژی هایی جواب نداده اند؟

در راستای بهبود عملکرد کارکنان، همیشه پیشنهاد شده است به آن‌ها بازخورد یا فیدبک (Feedback) دهید. امروزه اهمیت بازخورد برای همه مدیران شناخته شده است و دغدغه آن‌ها روش های ارائه بازخورد مؤثر به کارکنان است. بازخورد پیامی است که باید از انتقال‌دهنده به دریافت‌کننده ارسال شود. همه افراد بازخورد مثبت را دوست دارند اما بازخورد منفی چه؟ شاید جالب به ‌نظر برسد اما بررسی‌ها نشان داده که افراد حتی بازخورد منفی را ترجیح می‌دهند

9) بازخورد بخواهید

درخواست بازخورد مهم است زیرا به دیگران نشان می دهد که شما متعهد به بهبود مهارت های خود و کمک به تیم خود هستید. ابتکار عمل برای بهتر شدن در جنبه های اساسی کارتان نشان می دهد که شما فداکاری و انگیزه لازم برای موفقیت را دارید. کارکنان درخواست بازخورد می کنند تا بتوانند ارزیابی صادقانه ای از عملکرد کاری خود برای بهبود دریافت کنند.

10) اختلافات بین تیمی را مدیریت کنید

مدیریت اختلافات تیمی، یکی از مهارت‌های مهمی است که مدیران تیم‌ها و سازمان‌ها باید با آن آشنایی داشته باشند. به کمک این مهارت، از بسیاری از اختلافات احتمالی جلوگیری شده و اعضای تیم می‌توانند در کنار یکدیگر کار کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button