۰۹۰۱۶۳۱۱۸۷۰

آموزش مهارت های نوآوری!

نوآوری در کسب و کار توانایی توسعه و اجرای چیزی جدید، منحصر به فرد یا بهبود یافته است که ارزش متمایزی برای سازمان ایجاد می کند. این شامل ایجاد تغییرات تدریجی یا جسورانه در محصولات، فرآیندها، خدمات یا راه حل های موجود یا بهبود آن می شود. مهارت‌های نوآوری مداوم در محیط کار برای یک سازمان برای دستیابی به پتانسیل کامل و شکوفایی آن ضروری است، با این حال بسیاری از سازمان‌ها فاقد این مهارت حیاتی هستند.

چرا نوآوری یک مهارت مهم است؟

مهارت های نوآوری در محیط کار برای یک سازمان لازم است تا به پتانسیل کامل خود دست یابد و از سرعت تغییر و تحولات روز دنیا عقب نماند. با این حال بسیاری از سازمان ها فاقد این مجموعه مهارت های حیاتی هستند. نوآوری به این دلیل مهم است که:

  • از طریق ایجاد پیشنهادهای جدید، متفاوت یا به روز شده، باعث رشد می شود.
  • یک محیط کاری هیجان انگیز و چالش برانگیز ایجاد می کند.
  • سازمان را از رقبا متمایز می کند و مزیت رقابتی معناداری ایجاد می کند.
  • به مشتریان اطلاع می دهد که سازمان به آنها گوش می دهد و نیازهای آینده آنها را پیش بینی می کند.
  • احتمال منسوخ شدن و راکد شدن مدل کسب و کار را به حداقل می رساند.

نحوه توسعه مهارت های نوآوری

همه افراد یک سازمان می توانند ظرفیت تبدیل شدن به یک نیروی نوآور را داشته باشند. آموزش مهارت های نوآوری برای توسعه فردی طراحی شده است تا افراد از استعداد و تجربه خود برای تأثیرگذاری بر محیط نهایت بهره را ببرند. این برنامه آموزشی کمک می کند تا افراد مهارت های مورد نیاز خود را توسعه دهند. از جمله:

  • سریعتر و موثرتر نوآوری کنید.
  • به طور مداوم به دنبال ایده های جدید و راه حل های خلاقانه باشید.
  • ذهنی باز داشته باشید و وضعیت موجود را به چالش بکشید.
  • ایده های نوآورانه را پیشنهاد و به اشتراک بگذارید.
  • برای ایده‌ها و پیشنهادهای نوآورانه موقعیت‌یابی، ترویج و ایجاد انگیزه کنید.
  • به فرهنگ آزمایش، خلاقیت و نوآوری کمک کنید.
  • از ایده های نوآورانه معرفی شده توسط دیگران حمایت کنید.

انواع نوآوری

چهار نوع اصلی نو آوری وجود دارند. که شامل نوآوری در محصول، نوآوری در فرایند، نوآوری در بازاریابی و نوآوری در مدیریت است

  • نوآوری محصول: به ارتقای محصول یا خدمات قبلی یا ارائه محصولات جدید می انجاند
  • نواوری در فرایند: به فرایندها بهبود یافته در سازمان برای مثال در بخشهای عملیات، مدیریت منابع انسانی، یا امور مالی منتج می شود. این نواوری ها بر بهبود کارایی و اثر بخشی تاکید دارند.
  • نواوری بازاریابی: به کارکردها ی بازاریابی، تبلیغ، قیمت گذاری، و توزیع و همچنین دیگر کارکردها محصول به غیر از توسعه محصول (مانند بسته بندی یا تبلیغات)مربوط می شود.
  • نوآوری مدیریت: روش مدیریت سازمان را بهبود میبخشد. به طوری که بررسی سازمانها ی موفق نشان میدهد. این سازمانها در م قایسه با دیگرسازمانهای کمتر توسعه یافته محصولات و ایده های جدید بیشتری را خلق کرده اند.

نوآوری در تجارت

برای بقای یک کسب و کار در دنیای امروز، مهم است که به طور مرتب کارهایی که انجام می دهیم و نحوه انجام آن را مرور کنیم. با در نظر گرفتن ایده‌های جدید و روش‌های جدید انجام کارها و تلاش برای نوآوری، می‌توانیم محصولات/خدمات خود را بهبود بخشیم، فروش را افزایش دهیم، هزینه‌ها را کاهش دهیم و فرآیندهای خود را مؤثرتر و کارآمدتر کنیم. نوآوری کلید افزایش سود است.

راه های مختلفی وجود دارد که یک شرکت می تواند با محصولات و خدمات خود نوآور باشد. در ادامه به چهار مورد آن خواهیم پرداخت:

1. استفاده از آخرین فناوری برای بهبود محصول/خدمت

وقتی به نوآوری فکر می کنیم، اغلب ذهن ما درگیر فناوری های جدید می شود. در حالی که ما باید بتوانیم از این فناوری ها، محصول یا خدمات خود را بهبود ببخشیم. شرکت‌هایی که خودرو، لوازم آرایش، لوازم خانگی و غیره تولید می‌کنند، اغلب دارای بخش R&D بزرگی هستند که روی بهبود محصولات کار می‌کنند.

2. پاسخگویی به خواسته های مشتری

در خدمات مشتری نه تنها پیگیری سریع خواسته‌های مشتریان مهم است، بلکه پاسخ شما به آنها نیز باید مفید و قانع کننده باشد. کسب و کارهای زیادی برای پاسخگویی به درخواست های خدماتی مشتریان سرویس های ویژه ای را برای مکان مشتری در نظرگرفته اند. پس با توجه به پیشنهادات مشتریان می توان تغییرات لازم را اعمال کرد.

3. ارائه محصول یا خدمت جدید برای دستیابی به مشتریان جدید

کسب و کار شما ممکن است خوب باشد، اما هیچ گونه رشد یا توسعه ای ندارد و این خطر وجود دارد که رقبای شما برخی از مشتریان شما را به سمت خود جذب کنند. نوآوری گاهی به معنای توسعه محصول جدیدی است که بازار متفاوتی را هدف قرار می دهد.

4. تغییر روش ارائه خدمات

با نگاهی به تغییرات در سبک زندگی و نیازهای مشتری، گاهی اوقات متوجه می شویم که ممکن است راه های بهتری برای ارائه خدمات به آنها وجود داشته باشد. مشتریانی که زمان زیادی ندارند ممکن است ترجیح دهند غذا یا خرید خود آنلاین سفارش دهند.

فرآیند نوآوری

مهمترین موضوع در فرآیند نوآوری این است که بتوان یک ایده را از یک مفهوم با مدل نوآوری مناسب به موفقیت تبدیل کرد:

در هر مدل نوآوری، 5 مرحله فرآیندی وجود دارد که عبارت اند از:

  • ایده پردازی و تجهیز کردن
  • تجزیه – تحلیل، دفاع از ایده ها و غربالگری
  • آزمایش
  • تجاری سازی
  •  اجرا، انتشار و پیاده سازی

ایده پردازی و تجهیز کردن

ایده های جدید در زمان ایده پردازی و تولید ایده ایجاد می شوند. ایده پردازی موفق باید شامل فشار برای رقابت و آزادی برای کاوش باشد. تجهیز کردن باید زمانی انجام شود که ایده به یک وضعیت منطقی یا فیزیکی متفاوت رسیده شده باشد.

تجزیه – تحلیل، دفاع از ایده ها و غربالگری

این مرحله به ارزیابی امکان سنجی ایده های تجاری برای شناسایی مشکلات و مزایای بالقوه آن کمک می کند. از این رو، با انجام این مرحله از فرآیند نوآوری می توان در مورد آینده یک ایده تصمیم گرفت. شرکت هایی که به دنبال توسعه فرهنگ سازمانی هستند می توانند چند روش برتر برای این مرحله ایجاد کنند.

 آزمایش

مرحله آزمایش پایداری ایده ها را برای یک سازمان در یک زمان خاص آزمایش می کند. آزمایش با اطلاعاتی که در مورد نتایج و امکان سنجی ایده اصلی جمع آوری می شود، ایده های جدیدی تولید می کند.

تجاری سازی

تجاری سازی، ارزش بازار را برای یک ایده با تمرکز بر تأثیر آن بازار هدف، توسعه می دهد. بخش مهم فرآیند نوآوری، تعیین مشخصات هر ایده برای تجاری سازی آن می باشد. تجاری سازی مرحله ای است که شامل تغییر تمرکز تحولات و توسعه برای منقعد کردن ذینفعان سازمان می باشد. پس از مشخص شدن ایده و تدوین طرح تجاری، برای انتشار و اجرا آماده خواهد شد.

اجرا، انتشار و پیاده سازی

انتشار یا Diffusion، پذیرش یک ایده نوآورانه در سراسر شرکت و همچنین در میان ذینفعان است و اجرا و پیاده سازی همه موارد، نیاز برای توسعه نوآوری را تنظیم می کند. اجرا، انتشار و پیاده سازی در مرحله نهایی فرآیند نوآوری به سازمان، اجازه می دهد تا مجموعه ای از نیازهای آینده مشتریان را تعیین کند.
دریافت بازخورد، شناسایی شاخص‌های معیارهای موفقیت و سایر معیارها، سازمان ها و شرکت ها را قادر می‌سازد تا فرآیند نوآوری را بهبود دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button