۰۹۰۱۶۳۱۱۸۷۰

کسب و کارهای پرسود در ایران!

این روزها راه اندازی کسب و کارهای کوچک پر سود طرفداران فراوانی پیدا کرده اند ولی بیشتر افرادی که قصد ورود به بازار کار ایران را دارند، با بسیاری از این مشاغل آشنا نیستند. همچنین پیشرفت تکنولوژی و توسعه کسب‌و‌کارهای آنلاین، یکی از دلایل اصلی پیدایش این مشاغل جدید در بازار کار ایران است. برای آشنایی بیشتر با این مشاغل، لیستی از شغل های جدید و پردرآمد در ایران را در این مطلب تهیه کرده‌ایم تا در صورت تمایل یکی از آنها برای مسیر شغلی خود برگزینید.

مدیریت صفحه‌های مجازی

یکی از شغل های جدید و پردرآمد در ایران که بعد از دوران کرونا رونق بسیار زیادی پیدا کرده است، مدیریت صفحه‌های مجازی است. بعد از شیوع کرونا بسیاری سازمان‌ها، کسب‌و‌کارها و شرکت‌ها، خدمات و محصولات لوکس خود را به‌صورت آنلاین ارائه کردند و همین امر نیاز به ادمین صفحه‌های مجازی مانند تلگرام، اینستاگرام و … را بیشتر از قبل کرد.

ادمین صفحه‌های مجازی باید توانایی نگارش خلاقانه محتوا و به روزرسانی آن‌ها را داشته باشد. اگر این افراد توانایی و مهارت‌های لازم را داشته باشند، می‌توانند درآمد خوبی نیز از این راه کسب کنند.

گرافیست

گرافیست‌ها قادر هستند به‌صورت فریلنسری، پاره وقت یا تمام وقت کار کنند. یک گرافیست باید خلاقیت و ذوق هنری خوب و مهارت‌های موردنیاز برای این شغل را داشته باشد تا بتواند درآمد خوبی از این شغل کسب کند. گرافیست‌ها اگر بخواهند به‌صورت فریلنسر فعالیت کنند، تعیین تعداد پروژه‌هایی که در ماه انجام می‌دهند، بر عهده خودشان است و می‌توانند درآمد بالایی داشته باشند. همچنین کار در شرکت‌ها به‌صورت استخدام دائم نیز در سازمان‌های بزرگ می‌تواند حقوق خوبی نصیب این افراد کند.

مدیر محصول

مدیر محصول ناظر بر چشم‌انداز محصول از بالاترین سطوح مدیریت اجرایی تا تیم‌های توسعه و پیاده‌سازی است. از مدیر محصول غالباً با عنوان «مدیر عامل اجرایی» آن محصول یاد می‌شود. مدیر محصول وظیفهٔ تحقیق، گزینش و رانش فرایند توسعهٔ محصول در یک سازمان را بر عهده دارد.

 مدیر محصول مسئول توسعه، تبلیغات و فروش خدمات و محصولات است. این شغل مخصوصا در کسب‌و کارهای استارتاپی رونق بیشتری دارد. معمولا اغلب کسانی که به عنوان مدیر محصول در شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف استخدام می‌شوند، در رشته‌های مرتبط با مدیریت تحصیل کرده‌اند.

کارشناس سئو

کارشناس سئو یا متخصص سئو به شخصی گفته می‌شود که وب سایت‌ها را به جهت بهبود رتبه و دریافت ترافیک ارگانیک در نتایج موتورهای جستجو، بهینه می‌کند. به عبارت دیگر یک متخصص سئو به فردی گفته می‌شود که می‌داند چگونه از موتورهای جستجو ترافیک بیشتری برای وب سایت خود دریافت کند.

برنامه نویسی

برنامه نویسان در حوزه‌های بسیار متنوعی کار می‌کنند و زبان برنامه‌نویسی هریک نیز با دیگری متفاوت است. برنامه‌نویسان بسته به حوزه کاری و زبان برنامه‌نویسی، وظایف مختلفی مانند توسعه وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها، بهینه سازی سایت و … بر عهده دارند. توجه داشته باشید که نوع زبان برنامه‌نویسی روی میزان درآمد برنامه‌نویسان نیز تاثیر دارد.

تدریس خصوصی

تدریس خصوصی و آنلاین یکی دیگر از مشاغلی است که می‌تواند درآمد خوبی برای اساتید به همراه داشته باشد. البته کسب درآمد بالا از این شغل شرایط خاص خودش را دارد. یکی از این شرایط، میزان دانش و توانمندی‌های اساتید است که می‌تواند روی هزینه کلاس‌های آن‌ها تاثیر گذار باشد.

همچنین بسیاری از افراد، تدریس خصوصی را به‌عنوان یک شغل دوم دنبال می‌کنند که در این صورت می‌تواند درآمد بسیار خوبی برای آن‌ها داشته باشد.

روان درمانگر

کسانی که در رشته روانشناسی تحصیل کرده‌اند و مجوز کار به‌عنوان روانشناس و تراپیست را دارند، در صورت داشتن سابقه کاری در این حوزه و توانمندی‌های لازم می‌توانند حقوق خوبی از مشاوره و درمان بیماران به‌دست آورند.

این افراد هم می‌توانند به‌صورت خصوصی کار کنند و هم در کلینیک‌های روانشناسی مشغول به کار شوند. روانشناسانی که ابتدای مسیر شغلی خود باشند، ممکن است درآمد زیادی نداشته باشند؛ اما بعد از چند سال کار کردن میزان درآمد آن‌ها با افزایش تعداد مراجعین افزایش خواهد یافت.

مشاغل صنعت غذا

می‌توان گفت اغلب کسب‌و‌کارهایی که با مواد غذایی سروکار دارند، مانند کارخانه‌های بسته‌بندی مواد غذایی یا مراکز پخش و توزیع از بازار کار و درآمد خوبی برخوردار هستند.

همچنین مشاغل آنلاینی که در حوزه خدمات سفارش غذا و مواد مختلف غذایی فعالیت می‌کنند، درآمد خوبی از این راه کسب کرده‌اند. به‌عنوان‌مثال یکی از آن‌ها اسنپ فود است که در سال‌های اخیر رونق بسیاری یافته است.

کارشناس دیجیتال مارکتینگ

کارشناس دیجیتال مارکتینگ، کسی است که در قالب تیم بازاریابی شرکت کار می‌کند تا یک بازار هدف را شناسایی کند، نام شرکت را در آن بازار مطرح کند، کمپین‌های بازاریابی اینترنتی و دیجیتال تشکیل دهد و از طریق ابزارهای دیجیتال، برای سازمان مشتری جذب کند.

کارشناس تولید محتوا

یک کارشناس تولید کننده محتوا مسئول جمع‌آوری یا تولید اطلاعات در رسانه‌های آنلاین است. محتوای تولیدشده می‌تواند با هر فرمتی منتشر شود: پست وبلاگ، خبرنامه ایمیلی، شبکه‌های اجتماعی، ویدئو، کتاب الکترونیکی، طراحی گرافیکی، پادکست و … . این افراد برای هر قطعه محتوایی، گروهی خاص از مخاطبان را مورد هدف قرار می‌گیرند و محتوا را با توجه به نیازها و علایق ایشان ایجاد می‌کنند.

طراح UI/UX

یک طراح ui/ux مسئولیت بهینه‌سازی جلوه‌های بصری وب‌سایت‌ها را مانند تصاویر، اسلایدها و هرآنچه کاربر با آن در تعامل است، بر عهده دارد. به دلیل رونق کسب‌و‌کارهای اینترنتی و پیشرفت تکنولوژی نیاز به استخدام این افراد بیشتر از قبل شده است و بسیاری از سازمان‌ها و  شرکت‌ها برای بهبود تجربه کاربری وب‌سایت خود طراح ui/ux استخدام می‌کنند.

مشاغل مرتبط با علوم داده

امروزه مشاغل مربوط به علوم داده مانند کارشناس پایگاه داده، تحلیلگر داده، data scientist و data engineering رونق بسیار خوبی پیدا کرده‌اند و حقوق این شغل در ایران حتی برای سطح کارشناس بسیار خوب است.

کارشناس امنیت شبکه

تقریبا تمامی شرکت‌هایی که در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند، نیاز به کارشناسان امنیت شبکه دارند. یک کارشناس امنیت شبکه در حقیقت امنیت اطلاعات و شبکه کسب‌وکارها را تضمین می‌کند. اگر فردی که در این حوزه کار می‌کند، فردی متخصص با مهارت‌های حرفه‌ای موردنیاز این شغل باشد، می‌‌تواند درآمد بسیار خوبی در ایران کسب کند.

مشاغل صنعت گردشگری

صنعت گردشگری مانند تور لیدری، راهنمای تور یا تاسیس آژانس مسافرتی، از شغل های جدید و پردرآمد در ایران به شمار می آیند. در ایران تورهای گردشگری بسیاری مانند تور کویر برگزار می‌شود که با برگزاری هرکدام از آن‌ها، درآمد خوبی نصیب آژانس‌های مسافرتی یا تور لیدرها می‌شود.

مخصوصا اگر این تور لیدرها به‌طور خصوصی کار کنند و در این زمینه مهارت و شهرت کافی داشته باشند. همچنین صنعت گردشگری جای پیشرفت زیادی دارد و می‌تواند رونق بیشتری نیز در کشور ما پیدا کند.

مشاغل فروش و بازاریابی

مشاغل این حوزه شامل مدیر بخش فروش و بازاریابی، مدیر برند، کارشناس تحقیقات بازار و … است. یکی دیگر از بخش‌هایی که کسب‌و‌کارهای آنلاین نیاز است تا روی تقویت آن کار کنند، بخش فروش و بازاریابی است.

بازار بورس و سهام

سرمایه گذاری در بورس کار آسانی نیست و نیازمند گذراندن دوره‌های آموزشی مختلف است. همچنین برخی از افراد که در این حوزه تجربه کافی دارند و راه‌های کسب درآمد و دریافت سود خالص را بلد هستند، با دریافت پورسانت برای سایر افراد سرمایه گذاری می‌کنند که در این صورت می‌توان به آن به‌عنوان یک شغل تمام وقت نگاه کرد که درآمد بسیار خوبی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button