کوچینگ کسب و کارهای سنتی یا نوپا
کوچینگ کسب و کار یک صنعت در حال گسترش است. 58 درصد از سازمان ها می گویند که در سال گذشته استفاده از کوچینگ را افزایش داده اند.
در بریتانیا، چهار سال پیش، تنها چهار درصد از کسبوکارهای کوچک از کوچ استفاده میکردند، و اکنون 20 درصد از شرکتهای کوچک از کوچینگ به عنوان بخشی از استراتژی رشد خود استفاده میکنند. در یک مطالعه بینالمللی دیگر، ۷۹ درصد از کسبوکارهای متوسط و بزرگ در بریتانیا استفاده از کوچینگ را گزارش کردند. در ایالات متحده، در یک نمونه 101 شرکتی که از کوچینگ استفاده میکنند، 58 درصد شرکتها کوچک یا متوسط، سازمانهای دولتی و غیرانتفاعی بودند.
استفاده از کوچینگ در حال افزایش است زیرا وسیله ای مقرون به صرفه برای دستیابی به نتایج خارق العاده برای تیم ها و مشاغل است.
مزایای کوچینگ کسب و کار
شواهد روزافزونی وجود دارد که کوچینگ یکی از قویترین راههای توسعه افراد و افزایش عملکرد تجاری است. مطالعه بر روی 1000 شرکت سنتی و نوپا که از کوچینگ استفاده می کردند نشان داد که این درصد از مدیران مزایای زیر را از کوچینگ دریافتی خود گزارش کردند:
- افزایش بهره وری (53 درصد)
- افزایش خدمات مشتری (39٪)
- افزایش ماندگاری افراد مسن (32 درصد)
- کاهش هزینه ها (23%)
- افزایش سودآوری خط پایین (22%)
همان نظرسنجی گزارش داد که افرادی که کوچینگ دریافت کردند در موارد زیر بهبود یافتند:
- روابط کاری با گزارش های مستقیم آنها
- روابط کاری با مدیر آنها
- تیم سازی
- کاهش در تعارض
- روابط تجاری با مشتریان
برخی از مدیران کسب و کارهای سنتی و نو پا سعی میکنند با محدود کردن هزینههای آموزشی در هزینههای خود صرفهجویی کنند، زیرا احساس فکر می کنند آموزش نتایج فوری را به همراه ندارد. با این حال، کوچینگ می تواند سرمایه گذاری در آموزش را به نتایج مثبتی تبدیل کند. در اینجا دو مطالعه وجود دارد که این گفته را تأیید می کند:
شرکت زیراکس به عنوان یک شرکت سنتی با بهره گیری از کوچینگ، متوجه افزایش 87 درصدی اثربخشی آموزش در مقایسه با آموزش به تنهایی شد. تحقیقات آنها نشان داد هنگامی که کوچینگ به برنامه آموزشی اضافه شد، بهبود عملکرد کاری روزانه 88 درصد افزایش یافت.
یک انجمن فعال کسب و کار با طرح سوالی از شرکت ها پرسید که سه مزیت اصلی ارائه کوچینگ به نیروی کار چیست؟ شرکتها نتایج مستقیم از کوچینگ را در زمینههای عملکرد کلیدی زیر گزارش کردند:
- بهره وری
- کیفیت
- قدرت سازمانی
- خدمات مشتری
- کاهش شکایات مشتریان
- حفظ مدیران اجرایی
- کاهش هزینه ها
کوچینگ به طور فزاینده ای مورد استفاده قرار می گیرد زیرا:
کوچینگ یک «شریک فکری» فردی را فراهم می کند تا به مدیر اجرایی یا مدیر کمک کند تا به طور محرمانه در مورد تصمیمات مهم به روشی پیشرفته فکر کند.
سرمایهگذاری کوچینگ برای کسب و کارهای سنتی و نوپا میتواند چندین برابر بازدهی داشته باشد – سود را افزایش میدهد، به مدیر کمک کند با اشتیاق دوباره کار کند و با ایجاد تعادل بین کار و زندگی، از کار و زندگی لذت ببرد.
کوچینگ و کسب و کارهای سنتی
تا حد زیادی داشتن برنامهریزی و استراتژی مناسب میتواند در رشد و موفقیت کسبوکارها نقش داشته باشد. مزیت بیزینس کوچینگ این است که با رعایت همین اصول پایهای و ارائه تکنیکهای مناسب به صاحبان مشاغل کمک میکند تا با شناسایی توانایی و استعدادهای خود آنها را به سمت دستیابی به اهداف هدایت کند.
مزیت بیزینس کوچینگ به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر روی یک سازمان و یا کسب و کار خود را نشان میدهد. از جمله:
- افزایش درآمد
- تبدیل شدن مدیر به یک رهبر تأثیرگذار
- پیشرفت در شرایط بحرانی
- مدیریت زمان بهتر
- ایجاد تمرکز بر مسائل مهم
- پرورش استعداد و رشد ایده پردازی
- استفاده از فناوری
کوچینگ استارت آپ ها
دو تأثیر مهم کوچینگ بر استارت آپ عبارتند از:
- کوچ به شما نقشه مسیر رسیدن به اهداف را نشان خواهد داد
- کوچ برای شما محیطی مبتنی بر اعتماد فراهم میآورد
کوچ به شما نقشه مسیر رسیدن به اهداف را نشان خواهد داد
کوچها معمولاً با رهبران و موسسان شرکتها کار میکنند و به آنها در تعیین و مشخص کردن اهداف شخصی و شغلی کمک میکنند. کوچ مسیر رسیدن به اهداف را ترسیم کرده و در اختیار رهبران قرار میدهد و مسئولیت فراهم آوری اقدامات لازم جهت دست یابی به اهداف به عهده رهبران است.
کوچ برای شما محیطی مبتنی بر اعتماد فراهم میآورد
کوچ باعث به وجود آمدن تعامل میشود. کوچینگ محیطی سرشار از اعتماد ایجاد کرده و کاملاً غیر قضاوتی است زیرا بر مهارتهای پرسشگری و شنیداری فعال استوار است. شما در یک محیط آرام با کوچ در مورد اقداماتی که داشتهاید یا خواهید داشت صادقانه و بدون واهمه صحبت میکنید. معمولاً چنین تعامل توام با اعتمادی در بخشهای دیگر محیطهای کسب و کار امکان پذیر نیست.
چرا برخی از استارت آپ های جدید از کوچینگ استفاده نمیکنند؟
چون از کوچینگ و مزایای آن آگاهی ندارند. آنها فکر میکنند همین که از تجربیات منتورها و کارشناسان استفاده میکنند کافی است و دیگر نیازی به بیشتر از آن احساس نمیکنند و یا شاید فکر میکنند که کوچینگ برای کسب و کارهای بزرگ و موفق است و برای استارت آپ نوپای آنها نیاز نیست.
این دیدگاه اشتباه محض است. به عنوان مثال، کوچینگ در ورزش یک ضرورت است. اگر استارت آپ را با یک محیط ورزشی مقایسه کنیم باید بدانیم که یک ورزشکار آماتور همانقدر به کوچ نیاز دارد که یک ورزشکار حرفهای نیاز خواهد داشت. برای هر دو آنها کار با کوچ راهی برای رسیدن به موفقیت است. اگر شما بنیان گذار یک استارت آپ جدید هستید هیچ تفاوتی با آن ورزشکار آماتور ندارید که میخواهد تبدیل به یک ورزشکار حرفهای شود پس برای حرفهای شدن از کوچینگ بهره ببرید.
مرکز بیزینس کوچینگ رابین به کسب و کارهای سنتی و نوپا کمک می کند که تعییر چشمگیری در رشد و توسعه خود داشته باشند
نکته پایانی
کوچینگ کسب و کار یک فرآیند همکاری و همراهی است که توسط یک مربی تجربهکرده انجام میشود. در این فرآیند، مربی با استفاده از ابزارها و تکنیکهای مختلف، به سازمان و تیم مدیریتی کمک میکند تا ظرفیتها و پتانسیلهای خود را بهبود بخشند و به دستیابی به اهداف و موفقیت سازمانی بیشتر کمک کند.
مهارتهای کوچینگ در حال تبدیلشدن به بخشی از جعبهابزار یک مدیر هستند. مدیران در نقش کوچ از طریق یک گفتگوی کوچینگ منظم میتوانند تأثیر به سزایی داشته باشند از جمله:
- ایجاد اعتماد
- آگاهی
- مسئولیتپذیری
- یادگیری
- مشارکت
- عملکرد