۰۹۰۱۶۳۱۱۸۷۰

برون سپاری چیست؟

برون سپاری روش تجاری استخدام یک گروه در خارج از شرکت برای انجام خدمات یا ایجاد کالاهایی است که پیش از آن به طور سنتی توسط کارمندان  شرکت انجام می شد. برون سپاری کاری است که معمولاً توسط شرکت ها برای کاهش هزینه انجام می شود.

برون سپاری برای اولین بار در سال 1989 به عنوان یک استراتژی تجاری شناخته شد و در طول دهه 1990 به بخشی جدایی ناپذیر از اقتصاد کسب و کار تبدیل شد. مخالفان استدلال می کنند که این امر باعث از بین رفتن مشاغل خانگی به ویژه در بخش تولید شده است. حامیان می گویند که انگیزه ای برای کسب و کارها و شرکت ها ایجاد می کند تا منابع را در جایی که مؤثرتر هستند تخصیص دهند و برون سپاری به حفظ ماهیت اقتصادهای بازار آزاد در مقیاس جهانی کمک می کند.

هدف از برون سپاری

شرکت ها از برون سپاری برای کاهش هزینه های نیروی کار، از جمله حقوق پرسنل و تجهیزات و فناوری خود استفاده می کنند. برون سپاری همچنین توسط شرکت ها برای کاهش و تمرکز بر جنبه های اصلی کسب و کار استفاده می شود و عملیات کمتر حیاتی را به سازمان های خارجی منتقل می کند. برخی از شرکت ها به عنوان راهی برای جابجایی امور در ترازنامه، برون سپاری می کنند.

مزایای برون سپاری

برون سپاری می تواند به کسب و کارها کمک کند تا هزینه های نیروی کار را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. هنگامی که یک شرکت از برون سپاری استفاده می کند، از سازمان های خارجی که به شرکت وابسته نیستند برای انجام برخی وظایف کمک می گیرد.

علاوه بر صرفه جویی در هزینه، شرکت ها می توانند از استراتژی برون سپاری برای تمرکز بهتر بر جنبه های اصلی کسب و کار استفاده کنند. برون سپاری فعالیت های غیر اصلی می تواند کارایی و بهره وری را بهبود بخشد زیرا نهاد دیگری این وظایف کوچکتر را بهتر از خود شرکت انجام می دهد. این استراتژی همچنین ممکن است به زمان‌های چرخش سریع‌تر، افزایش رقابت در یک صنعت و کاهش هزینه‌های عملیاتی کلی منجر شود.

مهمترین مزایای برون سپاری، صرفه جویی در زمان و هزینه است. یک تولید کننده رایانه های شخصی ممکن است قطعات داخلی ماشین های خود را از شرکت های دیگر خریداری کند تا در هزینه های تولید صرفه جویی کند. یک شرکت حقوقی ممکن است فایل‌های خود را با استفاده از یک ارائه‌دهنده خدمات رایانش ابری ذخیره و پشتیبان‌گیری کند، بنابراین به آن امکان دسترسی به فناوری دیجیتال را بدون سرمایه‌گذاری می دهد. 

یک شرکت کوچک ممکن است تصمیم بگیرد وظایف حسابداری را به یک شرکت حسابداری برون سپاری کند، زیرا انجام این کار ممکن است ارزانتر از حفظ یک حسابدار داخلی باشد. سایر شرکت‌ها برون‌سپاری وظایف بخش‌های منابع انسانی، مانند حقوق و دستمزد و بیمه سلامت را مفید می‌دانند. زمانی که برون سپاری به درستی مورد استفاده قرار گیرد، یک استراتژی موثر برای کاهش هزینه ها است و حتی می تواند یک کسب و کار را با مزیت رقابتی نسبت به رقبا ارائه دهد.

معایب برون سپاری

برون سپاری معایبی دارد. امضای قرارداد با شرکت های دیگر ممکن است زمان و تلاش بیشتری را از تیم حقوقی یک شرکت بگیرد. تهدیدات امنیتی در صورتی رخ می دهد که طرف دیگری به اطلاعات محرمانه یک شرکت دسترسی داشته باشد و سپس آن شخص دچار نقض اطلاعات شود. همچنین عدم ارتباط بین شرکت و ارائه دهنده برون سپاری ممکن است رخ دهد که می تواند تکمیل پروژه ها را به تاخیر بیندازد.

ملاحظات خاص

برون سپاری در سطح بین المللی می تواند به شرکت ها کمک کند از تفاوت هزینه های نیروی کار و تولید در بین کشورها بهره مند شوند. پراکندگی قیمت در کشوری دیگر ممکن است یک کسب و کار را وادار کند که برخی یا تمام فعالیت های خود را به کشور ارزان تر منتقل کند. بسیاری از شرکت‌های بزرگ مراکز تماس خدمات مشتری داخلی خود را حذف کرده‌اند و این کار را به شرکت‌های شخص ثالثی که در مکان‌های ارزان‌تر واقع شده‌اند، برون سپاری کرده‌اند.

نکته پایانی

در حالی که برون سپاری می تواند مزایای بسیاری به لحاظ بهینه کردن وقت و کاهش هزینه ها را در برداشته باشد ولی ممکن است برخی معایب نیز داشته باشد! برای مثال برون سپاری تولید یک کالای ساده مانند لباس، خطر بسیار کمتری نسبت به برون سپاری چیزهای پیچیده ای مانند سوخت موشک یا مدل سازی مالی دارد. کسب و کارهایی که به دنبال برون سپاری هستند، باید قبل از حرکت به سمت جلو، مزایا و خطرات را به اندازه کافی مقایسه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button