۰۹۰۱۶۳۱۱۸۷۰

کسب و کارهای جدید اینترنتی در ایران

بی تردید راه‌اندازی کسب و کار موفق آرزوی هر انسانی است و هر فرایند و روش اجرایی نیازمند دانش، مهارت و تخصص‌های مختص به خود است. کارآفرینی به داشتن مهارت‌های گوناگون نیاز دارد که قبل از ورود به این عرصه باید این مهارتها را بررسی و در صورت داشتن نسبت به عملی کردن ایده کارآفرینی اقدام کرد.

با توجه به پیچیدگی های عصر حاضر و مقوله آینده مشاغل و مشاغل آینده که متأثر از تکنولوژی های روز و روند پر شتاب آن است، تصمیم گیری و برنامه‌ریزی های خطی، پاسخگوی نیاز مهارت مشاغل آینده نیست. به همین خاطر با راهکارهای دیروز نمی توان مسایل امروز و آینده را حل کرد و باید مسائل آینده را با راهکارهای آینده ولی امروز حل کنیم.

از تکنولوژی های کلیدی پایه های انقلاب صنعتی چهارم که آینده مشاغل را تحت شعاع قرار می دهنددعبارتند از:

  • امنیت سایبری
  • اینترنت اشیاء
  • شبیه سازی
  • بیگ دیتا
  • واقعیت افزوده
  • روبات های خودکار
  • یکپارچه سازی سیستم ها
  • رایانش ابری
  • تولید افزایش

با وجود اینترنت تحولی بزرگ در زندگی افراد ایجاد شده است به نحوی که ما در ‌آینده با بیکارانی روبه رو می‌شویم که در حال حاضر اشتغال به کار دارند.

تکنولوژی تلفن همراه

تنها ۳۰ سال طول کشید تا چندین تکنولوژی به صورت تلفن همراه در جیبهای ما جای بگیرد، بنابراین نباید از سرعت پیشرفت تکنولوژی عقب بمانیم و لازم است با متفاوت دیدن مشاغل در آینده این تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.

در دانشگاهها برای تعریف دانش بنیان ها سه مفهوم، start up، skill up  و scale up را بنا کرده اند. اساس استارت آپ ها برخاسته از دانش و تولید فناوری است ولی مفهوم اسکیل آپ، به معنای مطابقت دادن محصولات و خدمات استارت آپ ها بر اساس نیازهای بازار است.

بروزرسانی مهارت ها

مهارت های حرفه‌ای هر پنج سال نیازمند به روز رسانی بر اساس تکنولوژی های جدید هستند. مجموعه مهارت ترکیبی از توانایی ها کیفیت ها و تجربیاتی است که می توانید برای انجام وظایف به خوبی اعمال کنید. اینها می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • مهارت های نرم مانند مهارت های بین فردی
  • سازماندهی و رهبری
  • مهارت های فنی مانند تحقیق، برنامه نویسی کامپیوتر، نوشتن حسابداری و …

صرف زمان برای بهبود مهارت های خود می تواند به شما در دستیابی به اهداف شغلی شخصی مانند کسب ترفیع یا متخصص شدن در یک موضوع خاص کمک کند. مجموعه مهارت های شما را می توان برای پیشرفت در حرفه فعلی خود به کار برد یا برای به دست آوردن شغل در یک زمینه یا صنعت متفاوت گسترش داد.

کسب و کارهای جدید

برای راه اندازی و مشغول شدن در اغلب کسب و کارهایی که در ادامه به آنها اشاره میکنم، به جای سرمایه مالی نیاز به سرمایه گذاری روی خودمان جهت یادگیری داریم:

سئو (بهینه سازی سایت)

سئو یک سری فاکتور است که باید توسط سئوکار روی وب سایت پیاده سازی شود؛ بعد از پیاده سازی این فاکتورها، گوگل آنها را بررسی کرده و نسبت به کیفیتش، شما را در نتایج رتبه بندی می کند.

با توجه به رشد کسب و کارهای اینترنتی، SEO یکی از پرسودترین کسب و کارهای حوزه وب و اینترنت است. خودتان بهتر میدانید که در حال حاضر هزاران وب سایت در سطح اینترنت وجود دارند و همگی دوست دارند روی عبارت های مختلف مربوط به خودشان در صفحه اول دیده شوند. بنابراین همه آنها به یک سئوکار یا یک شرکت سئو نیاز دارند.

گرافیست

گرافیست‌ها، محتوای بصری را به دو صورت دیجیتالی و چاپی خلق می‌کنند. آن‌ها ممکن است برای تبلیغات، خبرنامه‌ها، نشریات، رسانه‌های دیجیتال، فیلم، طراحی وب یا اپلیکیشن، بسته‌بندی محصول یا حتی طراحی معماری یا داخلی، کار انجام دهند. یک شرکت، مشتری یا مدیر هنری به گرافیست، یک ایده یا پیام را برای انتقال بصری آن، ارائه می‌کند.

فعالیت در شغل گرافیست، نیازمند یادگیری یک دانش اولیه و سپس کار و تجربه است. این شغل هم مثل سئو می تواند به شکل دورکاری یا ثابت در محل انجام شود. حتی می توانید به عنوان یک کسب و کار، یک شرکت خدمات گرافیکی راه اندازی کرده و با استخدام نیرو، درآمد خیلی زیادی داشته باشید. اولین قدم برای تبدیل شدن به یک نیروی گرافیست یادگیری کار با فتوشاپ و سپس ایلستریتور است.

تولید محتوا

تولید محتوا یکی از ساز و کارهای اصلی در کسب و کارهای اینترنتی هست و هر چقدر محتوای ناب در موضوع درخواستی تهیه شود به بیشتر دیده شدن خدمات و محصولات کمک می کند.

برای تبدیل شدن به یک نیروی تولید محتوا در مرحله اول باید به نویسندگی علاقه داشته و اصطلاحا دستی بر آتش آن داشته باشید. اگر حتی مهارت های ابتدایی نوشتن را هم بلد باشید، کافی است. قدم دوم برای یادگیری تولید محتوا، آشنایی با سئو محتوا است. برای آموزش این مهارت یک آموزش ویدیویی، رایگان و جامع در وب سایت فرین آکادمی وجود دارد. میتوانید با مراجعه به صفحه سئو محتوا آن را مشاهده کنید.

سوشیال مارکتینگ

سوشیال مارکتینگ یکی از روش‌های جدید و کارآمد دیجیتال مارکتینگ است که از شبکه‌های اجتماعی مختلف به عنوان ابزار تبلیغاتی استفاده می‌کند. این روش در حال حاضر به عنوان یکی از پربازده‌ترین شیوه‌های تبلیغات شناخته می‌شود که اجرای آن موجب رونق کسب و کارها و معرفی آنها به طیف گسترده‌تری از مخاطبان هدف خواهد شد.

به دلیل تخصصی بودن فرآیند تولید محتوا در این شبکه که جزئی از همان بازاریابی محتواست، سوشیال مارکترها بهترین گزینه هایی هستند که می توانند به صاحبان کسب و کار کمک کنند. در حال حاضر یک سوشیال مارکتر با دریافت هزینه ماهانه، تولید محتوای شبکه اجتماعی یک کسب و کار را به عهده گرفته و سعی در برندسازی و جذب مخاطب برای آن کرده و از این راه کسب درامد میکند.

برای تبدیل شدن به یک سوشیال مارکتر در مرحله اول نیاز به آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ، سپس نرم افزارهای ادیت ویدیو مثل پریمیر و افترافکت و در نهایت اصول بازاریابی محتوایی را دارید.

طراحی سایت و اپلیکیشن

طراحی وب سایت و اپلیکیشن یکی از کسب و کارهای موفق در حوزه اینترنت است. چه قرار باشد آن را به صورت فردی انجام داده و چه بخواهید برای ارائه خدمات یک شرکت راه اندازی کنید. با توجه به درآمد بالای طراحی سایت و اپلیکیشن تقاضای شدیدی که برایش وجود دارد، در حال حاضر عبارت «طراحی سایت» یکی از سخت ترین عبارت ها برای سئو شدن در سطح وب است.

این یعنی شرکت هایی وجود دارند که برای رسیدن به صفحه اول گوگل روی این کلمه و دریافت سفارش از مشتری، هزینه های به شدت سنگینی را صرف سئو سایتشان کرده اند. این موضوع نشان دهنده بازار پر رونق این کسب و کار موفق  است.

طراحی سایت به سرمایه‌ نیاز ندارد و می‌تواند در بستر اینترنت و به‌شکل فریلنسری انجام شود. مهارت‌هایی که به دردتان می‌خورد، عبارت‌اند از:

  • کدنویسی
  • وردپرس
  • طراحی رابط کاربری
  • UX

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button