ضرورت کوچینگ برای مدیران!
- توجه به جزئیات
- تکنیک های حل مسئله
- فرآیندهای تصمیم گیری
- توانایی های ارتباطی
- مهارت ها و فعالیت های تیم سازی
کوچینگ شکلی از پشتیبانی است که مدیران به کارکنان پیشنهاد می کنند تا این مهارت ها را توسعه دهند. این امر می تواند به عنوان یک مهارت ضروری برای مدیران در نظر گرفته شود زیرا به آنها اجازه می دهد تا در زمانی که کارکنانشان به آن بیشتر نیاز دارند راهنمایی و پشتیبانی کنند. مهارت های یک مدیر و رهبر خوب در هر سازمانی ضروری است. با صرف زمان برای یادگیری و بهبود این مهارت ها، مدیران و رهبران می توانند تیم خود را به سمت موفقیت هدایت و مدیریت کنند.
کوچینگ چیست؟
همان طور که اشاره شد، کوچینگ نوعی حمایت است که مدیران به کارکنان پیشنهاد میکنند تا مهارتهای خاصی را توسعه دهند. مزایای بسیاری از آموزش و راهنمایی کوچینگ حاصل می شود. یک نظرسنجی نشان داده است که ۹۳ درصد از مدیران قبل از کوچ شدن، نیاز به آموزش دارند.
کوچینگ در یک محیط کسب و کار یک روش آموزشی است که در آن یک فردی با تجربه و ماهر به توسعه مهارتها، عملکرد و حرفه کارمندان کمک می کند. اثربخشی این روش هم تابع مربی و هم مشتری است. با این وجود، این یک روش عملی برای توسعه مهارت های مورد نیاز در کار و تسهیل ایجاد رابطه بین مدیران و کارمندان است. علاوه بر این، رهبرانی که به کوچ تبدیل میشوند میتوانند به روشهای مختلفی به تیمهای خود کمک کنند.
پروژه اکسیژن گوگل، مربی خوب بودن را به عنوان یکی از ضروریات تبدیل شدن به یک مدیر برجسته، دانسته است. همراه با ارائه راهنمایی های ضروری برای وظایف مربوط به کار، مربیان می توانند به حل مسائل بین فردی کمک کنند. وقتی مربیان از تجربیاتی مشابه تجربیات کارمندان برخوردار باشند، درک و همدلی به ایجاد یک ارتباط عاطفی کمک می کند. در مجموع، یک محیط راحت ایجاد می شود که در آن کارکنان می توانند با هم کار کنند تا بهترین نتایج را برای تیم ایجاد کنند.
نکات کوچینگی برای مدیران
اگر شما مدیر با مهارتهای کوچینگ باشید میدانید کوچینگ برای مدیران چگونه میتواند به رشد و توسعه کارکنانتان بیانجامد. ۳ موضوع مهم در مورد کوچینگ کارکنان:
این نکات را در مورد کوچ کردن کارمندانتان قبل از شروع کار و در حین آموزش رعایت کنید:
۱- به آنها واضح و روشن بگوئید چه انتظاری از آنها دارید. مشخص صحبت کنید حتی با اعداد و ارقام. کیفیت و کمیت را به خوبی مشخص کنید. اکثر اشتباهات کارمندان وقتی رخ میدهد که آنها ندانند از ایشان چه انتظاری دارید. این باعث دسترسی به نتایج مبهم میشود. در کوچینگ ما از ابتدا نتایج و اهداف را مشخص میکنیم. پس شما هم همین کار را در مورد پروژه خود انجام دهید.
۲- در مورد اشتباهاتی که معمولاً اکثر افراد در این موقعیت مرتکب میشوند صحبت کنید. اینکه چه دلیلی دارد و چطور میتوانند از این اشتباهات جلوگیری کنند. بهعنوان یک مدیر حتماً تجربیاتی مفیدی دارید که به شما کمک میکند از اشتباهات احتمالی جلوگیری کنید. این تجربیات را با کارمندانتان درمیان بگذارید.
۳- نکات و تجربیات خود را که در طول این مسیر کسب کردهاید با آنها درمیان بگذارید. این شبیه مورد قبلی است. درست است که در کوچینگ نصیحت و مشاوره نمیکنیم اما در میان گذاشتن تجربیاتتان میتواند در توسعه کارمندانتان اثر بگذارد.
وقتی مرحله ۱ تمام شد به این معنی نیست که دیگر از کوچینگ دست بکشید. کمک شما در هدایت آنها باید ادامهدار باشد. در تمام طول پروژه آنها را برای بهبود عملکردشان کوچ کنید. هر بار نیاز بود یک جلسه کوچینگی ترتیب دهید. از هر فرصتی برای رشد آنها استفاده کنید. این کار میتواند فقط ۱۰ دقیقه از زمان شما را بگیرد. پس با این پیشفرض که کوچینگ زمانبر است، این مسئولیت خودتان را پشت گوش نیندازید.
کوچینگ بعد از یک رویداد خاص:
وقتی اعضای تیمتان کاری از کل پروژه را به پایان میرساندند، اگر آن کار اشتباه انجامشده است، بعد از درست کردن مشکل بهتر است از ابزاری مثل بازخورد استفاده کنید تا مانع از تکرار این اشتباه در آینده شوید. مهمترین نکته این است که مثبت و در حالت حمایتی از اعضای تیمتان بمانید؛ و یادتان باشد همه ما اشتباه میکنیم.
کوچینگ برای مدیران به منزله یک ابزار قوی است تا عملکرد خودشان و افرادشان را بهبود دهند. شما باید افرادتان را بهعنوان یک فرد و هم بهعنوان یک عضو از تیم کوچ کنید. قبل از شروع کار کوچشان کنید. وقتی خطایی میکنند کوچشان کنید. وقتی در مسیر بهبود هستند هم کوچشان کنید. مثبت و انگیزهبخش باشید تا کارمندانتان با بهبود عملکرد شخصیشان عملکرد کل تیم را بهبود ببخشند
به دانش خود عمق اضافه کنید
مدیرانی که به مربی تبدیل میشوند، فرصت فوقالعادهای برای اصلاح دانش خود دارند. در طول تعامل خود با کارمندان، آنها می توانند به موضوعات مختلفی بپردازند. علاوه بر این، آنها همچنین فرصتی برای بحث در مورد روندها و تغییرات جدید در محیط کار دارند. زمانی که قصد دارید همان دانش را به شخص دیگری منتقل کنید، میتوانید اشکال مهارتهای خود را شناسایی کنید.
علاوه بر این، حالت کوچینگ به شما کمک می کند تا نقاط کور را در درک مفاهیم و موقعیت ها درک کنید. سؤالات مطرح شده توسط اعضای تیم می تواند بحث های جالبی را در ذهن شما ایجاد کند. شما می توانید از منظر بیرونی به کشف و نوآوری ایده های جدید دست یابید. این به عنوان فرصتی برای توسعه مهارت و تمرکز بر یادگیری مستمر است که به شما در توسعه حرفه ای کمک می کند.
اطرافیان خود را درک کنید
به عنوان یک مربی، بینش بی نظیری در مورد عملکرد درونی کارکنان خود خواهید داشت. شما انگیزه های آنها و نحوه درک آنها از موضوعات را خواهید فهمید. علاوه بر این، همانطور که روزانه با افراد در تعامل هستید، بینش هایی در مورد نقاط قوت و ضعف آنها دریافت می کنید که تیم ها می توانند برای نتایج بهتر از آنها استفاده کنند. این به شما امکان می دهد محیط آنها را شکل دهید، بنابراین آنها انگیزه خود را حفظ می کنند. علاوه بر این، همانطور که افراد دائماً در حال تکامل و رشد هستند، مدیران باید باز و انعطاف پذیر باشند.
به تغییرات مختلف برای شکوفایی حرفه ای. یک مربی می تواند به تعامل با افراد در مراحل مختلف رشد و ایجاد روابط نزدیک با همه کمک کند. به عنوان یک مربی، می توانید بهترین ایده ها را از کارمندان بگیرید و آن را در استراتژی کلی ادغام کنید.
یاد بگیرید که بازخورد بدهید
مردم اغلب به سختی می توانند بازخورد بدهند. با این حال، به عنوان یک مربی، باید بتوانید بازخورد خود را به شیوه ای سازنده ارائه دهید که به رشد فرد کمک کند. شما همچنین باید به جای انتقاد فقط به ارائه اطلاعات اصلاحی بپردازید. این امر به شما کمک می کند تا یک مهارت ضروری برای مدیران را بیاموزید. مربی شدن فرصت های فراوانی را برای تمرین دادن بازخورد به شما می دهد. علاوه بر این، برای ارائه بازخورد سازنده، مهارت های تحلیلی خود را به عنوان یک مدیر تقویت خواهید کرد.
مدیری شوید که با مثال رهبری می کند
به عنوان یک مربی، الگوسازی برای کارکنان ضروری است. این به معنای نشان دادن یک اخلاق کاری قوی، حضور در جلسات و فعال بودن در حل مشکلات است. شما می توانید با به تصویر کشیدن یک مدیر شایسته که به عنوان مثال رهبری می کند، مشارکت کارکنان را افزایش دهید. برای اینکه به عنوان یک مربی موفق شوید، باید مهارت های انسانی عالی داشته باشید و به طور موثر بازخورد سازنده بدهید. بعلاوه، رهبری با مثال در افزایش سطح مشارکت کارکنان بسیار مهم است. علاوه بر این، می توانید تیم خود را از طریق مثال خود در رابطه مربیگری آموزش دهید. از این رو، شما تبدیل به یک چهره الهام بخش برای کارمندان می شوید.
کارمندان خود را به بهترین ها تبدیل کنید!
به عنوان یک مربی، وظیفه شما این است که به افراد کمک کنید تا به پتانسیل کامل خود دست یابند. شما این کار را با شناخت و تجلیل از نقاط قوت آنها انجام خواهید داد. این مورد به آنها کمک می کند تا به بهترین تبدیل شوند.
کوچینگ به شما این امکان را می دهد که روابط نزدیکی با کارمندان ایجاد کنید و نیازهای آنها را بهتر درک کنید. در نهایت، این منجر به مشارکت بیشتر کارکنان می شود زیرا آنها احساس می کنند توسط مدیر مورد قدردانی قرار می گیرند.
به یک دارایی ضروری برای سازمان خود تبدیل شوید
به عنوان یک مربی، شما یک دارایی ضروری برای هر شرکتی هستید. این بدان معنی است که کار شما سازمان یافته، سیستماتیک و کارآمد است. علاوه بر این، می توانید برای ایجاد اعتماد با اعضای تیم به طور موثر ارتباط برقرار کنید. در نهایت، شما مسئولیت وظایف مربیگری خود را بر عهده می گیرید و آنچه را که بین هر دو طرف از قبل توافق شده است، انجام می دهید. با وجود این ویژگی ها، تکیه کردن و احترام به مهارت های شما به عنوان یک مدیر یا یک رهبر برای تیم آسان خواهد بود. مدیری که یک مربی توانا نیز باشد دارایی مهمی برای هر سازمانی است.
چگونه یک رابطه مربیگری خوب با کارمندان خود شروع کنیم؟
اگرچه مربیگری مزایای خود را دارد، اما راه هدایت نیز می تواند دشوار باشد! در اینجا چند نکته وجود دارد که باید هنگام شروع یک رابطه مربیگری در نظر بگیرید:
صداقت، ایجاد اعتماد می کند
ایجاد اعتماد یکی از مهمترین کارهایی است که باید هنگام شروع هر رابطه مربیگری انجام دهید. این به معنای واقعی بودن و نشان دادن نیت واقعی خود است. با بیان هدف خود از تمایل به مربیگری فرد و اینکه فکر می کنید آنها می توانند بیشترین سود را ببرند، شروع کنید. با اشتراک گذاشتن تجربیات مربیگری شخصی خود برای نشان دادن میزان ارزشمند بودن آنها تردید نکنید. علاوه بر این، اطمینان حاصل کنید که در مورد آنچه که از هر دو طرف در طول جلسه انتظار می رود، واضح و شفاف هستید، زیرا این به آنها کمک می کند تا احساس راحتی در مورد نگرانی های خود داشته باشند.
بر ایجاد رابطه با کارمندان تمرکز کنید
مهم است که به یاد داشته باشید که کوچینگ به معنای انتقادی بودن نیست، بلکه باید بر ایجاد رابطه متمرکز شود. این بدان معناست که فرد را بشناسید. علاوه بر این، مطمئن شوید که روی نقاط قوت آنها تمرکز کردهاید و در عین حال نقاط ضعف یا زمینههایی را که میتوانند پیشرفت کنند را تصدیق کنید. اعضای تیم ممکن است در ابتدا مردد باشند و رویکرد شما نیاز به همدلی دارد. انجام این کار به ایجاد یک محیط باز کمک می کند که در آن کارمندان به احتمال زیاد نگرانی ها و احساسات خود را با شما در میان بگذارند.
یک رویکرد انعطاف پذیر اتخاذ کنید
یکی از مهمترین چیزهایی که باید هنگام شروع یک رابطه مربیگری به خاطر بسپارید این است که باید انعطاف پذیر باشید. به این معنی که برای تغییر آماده باشید و رویکرد خود را در صورت نیاز تطبیق دهید. برنامه ای که با آن شروع می کنید ممکن است برای کارمند مناسب نباشد. اگر کارمندی احساس راحتی نمیکند تا نگرانیهای خود را به اشتراک بگذارد، بهتر است قبل از ادامه کار صبر کنید تا آرامتر شود. علاوه بر این، از درخواست بازخورد پس از هر جلسه برای سنجش میزان پیشرفت خود دریغ نکنید. بنابراین، به وضوح میتوان دریافت که مربیگری یک مهارت مهم برای مدیران است که مزایای متعددی دارد.
نتیجه
کوچینگ یک مهارت ضروری برای مدیران و رهبران است زیرا به آنها کمک می کند تا مهارت های خود را بهبود بخشند و به طور حرفه ای پیشرفت کنند. همچنین به مدیران و رهبران این امکان را می دهد که کارکنان، کسب و کار و اهداف کلی شرکت را بهتر درک کنند. با شروع یک رابطه مربیگری خوب، رهبران مشتاق می توانند مهارت های مدیریتی و ارتباطی را با هم با موفقیت توسعه دهند. بنابراین، اگر به دنبال بهبود مهارت های خود یا ایجاد یک رابطه مدیریتی بهتر هستید، قطعاً کوچینگ بهترین روش خواهد بود.